Daglicht en daglichtsystemen

Bouwservice Theo Verwoert plaatst alle voorkomende daglichtsystemen en daglichten in de regio Zeist.
Als montagepartner van de A-merken dakramen, VELUX en FAKRO kan ik u altijd van dienst zijn bij welk daglichtsysteem u ook wenst.
Bij het aanbrengen van gekoppelde dakramen zoals horizontaal, verticaal gekoppeld of meerdere daglichten dan moet ook de constructie aangepast worden.
Als gecertificeerd Dakvenstermeester ben ik geschoold en getraind door de fabrikanten en kan u dus geheel ontzorgen voor de montage van daglichtsystemen en daglichten. Ik ben tevens aangesloten bij kwaliteitsvakman zodat u ook verzekerd bent van goed vakmanschap.

Maar wat is nu een daglichtsysteem?

Eén dakraam zorgt al voor veel daglicht op zolder, maar met daglichtsysteem brengt u daglicht tot diep in de kamer of zolder. Daarnaast kunt u via de dakvensters genieten van een prachtig uitzicht en wordt de kamer op natuurlijke wijze verlicht en verwarmt.

Dakramen kunnen met koppelgootstukken direct naast elkaar of boven elkaar gemonteerd worden. Dat noemen wij een daglichtsysteem.
Daglichtsystemen zorgen voor meer daglicht, meer frisse lucht, verhogen het wooncomfort en bieden een spectaculair uitzicht op uw omgeving buiten.

Bouwservice Theo Verwoert levert tevens alle raamdecoratie en zonwering voor de daglichtsystemen, zo kunt u compleet genieten van uw nieuwe ruimte in uw woning.